top of page
Αναζήτηση

Change!

Έγινε ενημέρωση: 15 Οκτ 2019

Πολλοί από εμάς δεν είμαστε ικανοποιημένοι σε έναν ή κάποιους τομείς της ζωής μας. Τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλαμε, και αγωνιζόμαστε να διαχειριστούμε τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, απογοητευμένοι για τις αδικίες και ατυχίες που μας κληρώθηκαν ή για τις αποτυχίες που μας στιγμάτισαν.

Έτσι παραμένουμε στωικά σε μία προκαθορισμένη πορεία από αδιάφορη έως ανεπαρκή και ενοχλητική, ενώ η ψυχή μας διαμαρτύρεται και ζητά απεγνωσμένα την αλλαγή, περιμένοντας μια διέξοδο -που δεν βρίσκει- για να ελευθερωθεί.

Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας; Τι και αν την δημιουργούσαμε εμείς; Μας χαντάκωσε το περιβάλλον μας, οικογένεια, σχέσεις...; Μα, τους δώσαμε τη δύναμη να μας ορίζουν; Ναι,..στην παιδική ηλικία ίσως, αλλά πότε θα ενηλικιωθούμε να την διεκδικήσουμε πίσω; Οι αποτυχίες δεν μας επέτρεψαν να εξελιχθούμε; Μπορούμε να τις αντιστρέψουμε σε εργαλεία επιτυχίας; Ο χρόνος κυλάει εις βάρος μας; Πως θα ήταν αν λειτουργούσε υπέρ μας;

***********************************

Αισθάνεσαι ότι η ζωή σου δεν έχει νόημα; Αλήθεια, ποιό θα ήθελες να είναι αυτό;

Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ!

Έχεις όλη τη δύναμη και τα χαρίσματα να ανακτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου, να απεγκλωβιστείς απ’ το παρελθόν και να χτίσεις το προσωπικό και επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύεσαι.

Μέσω της διαδραστικής Coaching συνεργασίας, μπορείς να βοηθηθείς ουσιαστικά και να δημιουργήσεις την αλλαγή εσωτερική & εξωτερική, εάν πραγματικά την θέλεις και δεσμευτείς συνειδητά να αναλάβεις δράση. Ως Coach θα είμαι δίπλα να σε υποστηρίζω με μεθοδολογία, εργαλεία και σχέδιο για να πετύχεις.

Η απόφαση είναι δική σου <3




14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
3ef0a7_c6cb746de9b2499da5225bb5a8e4d77c_
bottom of page