top of page

Άς γνωριστούμε

255238092_595259715226803_4858088111406024890_n_edited.jpg

Kαλωσήρθες στο EK Coaching!

Eίμαι η Ελίνα, επαγγελματίας Coach και εκπαιδεύτρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το όραμα και ο σκοπός μου είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, να πετύχουν τους στόχους τους και να προοδεύσουν!

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά σύντομα με κέρδισε ο συναρπαστικός κόσμος του Τουρισμού και των ταξιδιών.  Σ’ αυτό το χώρο βρίσκεται η επαγγελματική μου ιστορία και ιδιαίτερα των πολυεθνικών εταιρειών της αεροπορικής βιομηχανίας, όπου εργάστηκα δημιουργικά πλέον των 25 ετών σαν Στέλεχος στον Εμπορικό τομέα.

Στην μακρόχρονη πορεία μου, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω, να γνωρίσω ενδιαφέροντες κόσμους και αξιόλογους ανθρώπους και επαγγελματίες, να εκπαιδευτώ και να αποκτήσω ευρείες επαγγελματικές δεξιότητες, με εστίαση στην εταιρική κουλτούρα.  Η έμφυτη έλξη μου στη γνώση και την εξερεύνηση νέων προοπτικών και δράσης, με βοήθησαν να εξελίσσω τον εαυτό μου, την καριέρα μου και να πετυχαίνω τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μου. 

Το Coaching με συνάντησε σε μια περίοδο προσωπικής μου αναζήτησης και σε συνδυασμό με το βαθύ ενδιαφέρον μου για την ανάπτυξη και τη θετική αλλαγή, με οδήγησε να βρω τη στροφή που ήθελα να κάνω στη ζωή μου και να ξεκινήσω να χτίζω το επόμενο επαγγελματικό μου μέλλον.

Η έννοια του Coaching με προσέγγιση σαφή, δομημένη, προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα αλλά με ποιότητα και σεβασμό, ταίριαξε απόλυτα στο επαγγελματικό μου στυλ αλλά και στη προσωπικότητα μου.  Με κέντρο την πίστη για τον άνθρωπο και τις απεριόριστες δυνάμεις και δυνατότητες που κρύβει μέσα του, ήρθε να απαντήσει κατ’ αρχήν στους δικούς μου προβληματισμούς και με αγκάλιασε αρμονικά σαν την φυσική μου κατάληξη.

Τα εφόδια που χρειαζόμουν, η εργασία καθώς και οι προσωπικές επιλογές που έπρεπε να κάνω, ήταν πλέον μέρος της διαδρομής. 

Στα τελευταία χρόνια που δραστηριοποιούμαι ως επαγγελματίας Coach, με στόχο «το βέλτιστο» προκαλώ καθημερινά τις δυνατότητες μου στο ταξίδι προς την επαγγελματική αλλά και την προσωπική ικανοποίηση, με φρέσκια γνώση, νέες ευκαιρίες που αξιοποιώ, ιδέες, εργαλεία και μέθοδο, που εξελίσσουν εμένα αλλά και βοηθούν καλύτερα τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.

Με δέσμευση στο Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας του αυθεντικού Coaching, έτσι όπως ορίζεται από τους Διεθνείς πιστοποιημένους φορείς,

     

Προσφέρω συνεργασία με ολιστική προσέγγιση στο τομέα του Life Coaching, σε ανθρώπους που θέλουν να αναδείξουν τις καλύτερες πτυχές του εαυτού τους και να προχωρήσουν αποτελεσματικά στην υλοποίηση των στόχων τους για μια ποιοτική και χαρούμενη ζωή.

 

Καθώς και, υπηρεσίες Executive & Leadership Coaching σε επαγγελματίες που επιδιώκουν να βελτιώσουν την απόδοση και να δημιουργήσουν υπερ-αξία για τον εαυτό τους και την επιχείρηση, δημιουργώντας μια επιτυχημένη καριέρα σε ισορροπία με μία αρμονική προσωπική ζωή.

Συνεργάζομαι με επιχειρήσεις, ως εκπαιδεύτρια Business Coaching σε προγράμματα ανάπτυξης που σχεδιάζω ανάλογα με τις ανάγκες τους, για τα στελέχη και όλο το προσωπικό τους.

Αναλαμβάνω υπηρεσίες για την Οργάνωση HR σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να θέσουν ποιοτικές βάσεις στον τομέα Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Επίσης διοργανώνω και διεξάγω ως εισηγήτρια Empowerment & Development σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης για ιδιώτες και οργανισμούς.

Σπουδές, πιστοποιήσεις, επαγγελματική κατάρτιση

​Είμαι απόφοιτη των πιστοποιημένων σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Certificate in Coaching AC Accredited και Diploma in Coaching AC Accredited, καθώς και έχω ολοκληρώσει σπουδές στο Πάντειο ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Την επαγγελματική μου κατάρτιση συμπληρώνουν πλήθος επιμορφωτικών προγραμμάτων, όπως:

«Διαχείριση χωρισμού-Διαζυγίου γονέων», «Public Speaking & Presentation Skills», «Communication skills», «Body Language & Micro-expressions in Coaching», «Efficient Behaviour Insights», «Lateral Thinking», «Time management»,  «Holistic Coaching», «Corporate culture dynamics», «CBC (Cognitive Behavioral Coaching)», «Building Resilience», «Diversity-Inclusion-Belonging», «Unconscious Bias», «Embracing Change», «Leading with Emotional Intelligence» και το ταξίδι της γνώσης δεν σταματά στο πλαίσιο της Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD - Continuing Professional Development).

Μεταξύ των δραστηριοτήτων μου, περιλαμβάνεται και η συμμετοχή μου ως μέντορας του Women on Top, οργανισμό για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας.  Είναι χαρά και τιμή μου να προσφέρω κάθε εμπειρία και κάθε γνώση που διαθέτω για να βοηθώ άλλες γυναίκες να βρουν τον επαγγελματικό τους δρόμο και να εκπληρώσουν τα όνειρα τους!

Χτίζοντας την δική μου ζωή που ονειρεύομαι, με ενδιαφέρει να συνεργαστώ με ανθρώπους που αναζητούν να χτίσουν την δική τους, με αγάπη, ποιότητα και απέραντο σεβασμό στην μοναδικότητα της κάθε ανθρώπινης  ύπαρξης!

Ελίνα Κεντρωτά

Professional Coach AC | Trainer

Empowerment & Development

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
imageedit_6_2230308219_edited.png
bottom of page