Άς γνωριστούμε

Στην πολυετή εργασιακή μου εμπειρία ως στέλεχος πολυεθνικών επιχειρήσεων, πάντα επένδυα στην ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων, την γνώση νέων πραγμάτων, στην αλλαγή του τρόπου σκέψης και δράσης, έτσι ώστε να εξελίσσω τον εαυτό μου και να πετυχαίνω τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μου.

Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με αξιόλογους ανθρώπους, να εξερευνήσω νέες προοπτικές και να δημιουργήσω συνθήκες που με βοήθησαν να αποκτήσω ευρείες επαγγελματικές δεξιότητες, με εστίαση στην εταιρική κουλτούρα.

Σε συνδυασμό με την βαθιά μου επιθυμία να ασχολούμαι με τον άνθρωπο και την ανάγκη του για ανάπτυξη και θετική αλλαγή, γεννήθηκε η επαγγελματική μου δραστηριότητα στο Coaching, ανακαλύπτοντας πρώτα στον εαυτό μου τα εκπληκτικά μεταμορφωτικά του αποτελέσματα.  Με στόχο «το βέλτιστο» προκαλώ καθημερινά τις δυνατότητες μου ώστε να διευρύνω τους ορίζοντες στο ατέρμονο ταξίδι προς την αυτοεκπλήρωση.

​Ως επαγγελματίας coach, δραστηριοποιούμαι στον τομέα του Life & Business Coaching, προσφέροντας συνεργασία με ολιστική προσέγγιση, μεθοδολογία και επιστημονικά εργαλεία σε ανθρώπους που θέλουν να αναδείξουν τις αυθεντικές πτυχές του εαυτού τους και να απελευθερώσουν το δυναμικό τους για  να προχωρήσουν αποτελεσματικά στην υλοποίηση των στόχων τους.

Καθώς και υπηρεσίες σε στελέχη εταιρειών που επιδιώκουν πετυχημένη επαγγελματική καριέρα σε ισορροπία με μία αρμονική προσωπική ζωή, να βελτιώσουν την απόδοση των συνεργατών τους και να δημιουργήσουν υπερ-αξία για την επιχείρηση.

Απόφοιτη των πιστοποιημένων Coaching σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Certificate in Coaching AC Accredited & Diploma in Coaching AC Accredited.

Έχω επίσης ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών «Διαχείριση Χωρισμού-Διαζυγίου» του Ε.Κ.Π.Α και παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια, όπως:  «Body Language & Micro-expressions in Coaching», «Efficient Behaviour Insights», «Lateral Thinking», «Time management»,  «Holistic Coaching», «Corporate culture dynamics», «Public Speaking».

 

Είμαι senior member του Ελληνικού Ινστιτούτου H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching) με δέσμευση  στο αυθεντικό coaching σύμφωνα με τον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας του AC.

Χτίζοντας την δική μου ζωή που ονειρεύομαι, με ενδιαφέρει να συνεργαστώ με ανθρώπους που αναζητούν να χτίσουν την δική τους, με αγάπη, ποιότητα και απέραντο σεβασμό στην μοναδικότητα της κάθε ανθρώπινης  ύπαρξης!

Ελίνα Κεντρωτά

Professional Life & Business Coach

«Ζήσε τη ζωή που έχεις ονειρευτεί και σου αξίζει !»

Find me on
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
imageedit_6_2230308219_edited.png