top of page

Οι Coaching υπηρεσίες μου

IMG_3174.JPG

Σε αξιόπιστο περιβάλλον, χτίζουμε με σεβασμό την coaching συνεργασία μας η οποία θα σε υποστηρίξει να ξεκλειδώσεις όλο το δυναμικό σου, να ξεπεράσεις τα εμπόδια, να εξελίξεις τις ικανότητες σου και με σύστημα, πλάνο ενεργειών σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα να οδηγηθείς στην επίτευξη των στόχων που εσύ θέτεις.

​Οι Coaching τεχνικές  μπορούν να αλλάξουν την πορεία της ζωής σου και να σε βοηθήσουν να πετύχεις συνεχή ανάπτυξη, ευημερία και να κατακτήσεις την επιτυχία.

​Θέσε την ζωή σου ως προτεραιότητα, επένδυσε στον εαυτό σου, και γίνε ο συγγραφέας της προσωπικής σου «Ιστορίας Επιτυχίας»

Οι υπηρεσίες που προσφέρω αφορούν προσωπική βελτίωση «Life Coaching» σε όποιο τομέα σε ενδιαφέρει και επαγγελματική ανάπτυξη «Business Coaching» εναρμονισμένη με την εταιρική κουλτούρα.

Σχεδιασμός & Υλοποίηση στόχων

 

Ο σαφής και λεπτομερής σχεδιασμός έχει εφαρμογή σε κάθε έργο στη ζωή μας, και αποτελεί προυπόθεση εάν θέλουμε να φύγουμε από τη σφαίρα της επιθυμίας και της τύχης και να περάσουμε στην πράξη.

Έτσι αν αναζητάς την αλλαγή, πρέπει να γνωρίζεις συγκεκριμένα Τι χρειάζεται να πετύχεις, Πότε και Πως, για να την προκαλέσεις.

Αυτό δεν πάντα εύκολο ούτε άμεσα ορατό.

Οι Coaching τεχνικές θα σε βοηθήσουν με μεθοδολογία και επιστημονικά εργαλεία να προσδιορίσεις τους στόχους που παίζουν καθοριστικό ρόλο για την αλλαγή στη ζωή σου και μέσα από συγκεκριμένο σχέδιο δράσης να τους υλοποιήσεις με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα, και να βιώσεις τη μαγική στιγμή της επιβράβευσης των προσπαθειών σου.

target1.jpg
potential 3.jpg
Απελευθέρωσε το δυναμικό σου!

 

Έχεις όλα τα ταλέντα και τις δυνατότητες να πετύχεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, καθώς και είσαι ο μοναδικός ικανός να βρείς τις αυθεντικές απαντήσεις και λύσεις για το πώς θα τους υλοποιήσεις.

Μέσω δημιουργικής διεργασίας οι Coaching τεχνικές βασισμένες στη Σωκρατική μέθοδο, προκαλούν την σκέψη σου, σε διευκολύνουν να αποκαλύψεις και να μεγιστοποιήσεις όλο το πλούσιο δυναμικό που κρύβεις μέσα σου, και βήμα βήμα να οδηγηθείς αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σου.

Εάν είσαι αποφασισμένος να αξιοποιήσεις τις νέες προοπτικές που θα αναδειχθούν μέσω της coaching προσέγγισης, το όφελος που θα αποκομίσεις είναι καταλυτικό για το μέλλον που οραματίζεσαι.

Tailor made Coaching Solutions

Eξατομικευμένες λύσεις για προγράμματα ανάπτυξης σε στελέχη και επιχειρήσεις με στόχο την προώθηση της επαγγελματικής καριέρας, αποτελεσματικότερη διαχείριση των καθηκόντων, καλύτερη παραγωγικότητα των ομάδων και βελτίωση της εταιρικής απόδοσης.

Καθώς επίσης η EK Coaching techniques προσφέρει υπηρεσίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης σε ιδιώτες που επιθυμούν να φέρουν κάποια μορφή σημαντικών αλλαγών στη ζωή τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας θα σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα που σας καλύπτει με τον πλέον αποδοτικό τρόπο και θα έχει ρεαλιστική εφαρμογή και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Spa Expectations.1.png
Live the life you dream.png
Γράψε την δική σου "Ιστορία Επιτυχίας"

 

Αναζητάς προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη;  Να πετύχεις τα όνειρα σου;  Να ζείς με την καλύτερη «έκδοση» του εαυτού σου;

Μέσω της δυναμικής διαδραστικής Coaching συνεργασίας, θα βοηθηθείς να αλλάξεις την αντίληψη για τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου, να αναπτύξεις τα χαρίσματα σου, και να ξεπεράσεις τους περιορισμούς που σε εμποδίζουν.  Θα σε υποστηρίξω σε κάθε βήμα με εργαλεία, μέθοδο και σχέδιο δράσης για να διευκολυνθείς ουσιαστικά στην διαδικασία της αλλαγής σου.  Είσαι έτοιμος να κάνεις το βήμα;  Αν ναι, τότε γιατί να κάνεις λιγότερα από τα καλύτερα σου;

Κάνε την επιθυμία σου, στόχο!  Το όραμα, σχέδιο! Τη προσπάθεια, δέσμευση!  Τη θέληση, δράση! και γίνε ο Συγγραφέας της δικής σου «Ιστορίας Επιτυχίας»!

COACHING CHATROOM

 

Στα πλαίσια της συνεχής ανάπτυξης των υπηρεσιών coaching, και της ουσιαστικής υποστήριξης στην βελτίωση της ζωής του ανθρώπου, η EK Coaching techniques 

δημιουργεί για εσάς το «COACHING CHATROOM».

Έναν ανοιχτό χώρο επικοινωνίας για ομαδικές συζητήσεις επάνω σε θέματα που απασχολούν στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις επιτυχίες σας με μια μικρή παρέα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για αυτό-βελτίωση, σε online live συναντήσεις με επαγγελματία coach.  

Η γνώση και τα οφέλη που θα αποκομίσετε μέσω αυτής της διαδραστικής coaching εμπειρίας, είναι σπουδαία για την εξέλιξη που επιθυμείτε.

coaching chatroom.png
Invaller-regelen-Help.jpg
Εθελοντική Δράση

​Η EK Coaching techniques προσφέρει εθελοντικές υπηρεσίες Coaching σε ομάδες, ΜΚΟ και Ιδρύματα που επιτελούν έργο προσφοράς σε κοινωνικά αδύναμους και αποκλεισμένους συνανθρώπους.

Είναι χαρά και τιμή μου να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σχεδιάσουμε πρόγραμμα υποστήριξης για τους εθελοντές, ενδυναμώνοντας τους στην δύσκολη αλλά σπουδαία τους αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο.

Μετά το ρήμα «αγαπώ», το «βοηθώ» είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο    
-Bertha von Suttner- 
65906482_518322602243208_2187262535583924224_n.png
bottom of page