top of page
Αναζήτηση

Welcome September!

Και κάπως έτσι, αποχαιρετάμε σιγά-σιγά τον καλοκαιράκι, την ξενοιασιά και τις διακοπές, και καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβρη, όπου κάθε κατεργάρης... «στον πάγκο του», οπως παιδί συνήθιζε να μού λέει ο πατέρας μου γελώντας.. Αλλά εμένα με τάραζε η αλλαγή, καλά βολεμένη στην διασκέδαση και την ανεμελιά του καλοκαιριού. Με τα χρόνια αντιλήφθηκα ότι η αλλαγή δεν είναι Η δυσάρεστη και ενοχλητική, όπως νόμιζα. Το αντίθετο, αποτελεί άγραφη πρόκληση για μια νέα αρχή με σπουδαίες ευκαιρίες για ανάπτυξη και δημιουργία.

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των αλλαγών, ο μήνας της αρχής και του τέλους, καθώς παλιά κεφάλαια κλείνουν και το πλήρωμα του χρόνου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς. Μερικοί ξεκινούν ίσως μια καινούργια δουλειά, άλλοι επιστρέφουν στα μικρά ή μεγάλα σχολικά θρανία. Κάποιοι βάζουν πλώρη να οργανώσουν την καθημερινότητα τους και άλλοι να επανασχεδιάσουν τη ζωή τους.

Αντικαθιστώντας το εκτυφλωτικό γαλάζιο του καλοκαιριάτικου ουρανού με το γλυκό χρυσάφι του φθινοπωρινού δειλινού, ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την περίοδο για ανασυγκρότηση, αναθεώρηση, αλλαγές, αποφάσεις και νέους στόχους.

Στο χέρι μας είναι να καλωσορίσουμε τη νέα αυτή εποχή με χαμόγελο και καλή διάθεση και αφού κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό, να ανασυνταχθούμε, να οργανώσουμε την σκέψη μας, να θέσουμε στόχους και με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη να ξεκινήσουμε να χτίζουμε τα θεμέλια μιας υγιούς και ευτυχισμένης ζωής.


Καλό Μήνα! Καλή Αρχή!!


3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
3ef0a7_c6cb746de9b2499da5225bb5a8e4d77c_
bottom of page