top of page
Αναζήτηση

«Θέλω να κυνηγήσω τα όνειρά μου, αλλά...»



Θέλω να κυνηγήσω τα όνειρα μου, αλλά...


Οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες...

Οι υποχρεώσεις μου δεν μ' αφήνουν...

Έχω πολλούς περιορισμούς στη ζωή μου που μ’ εμποδίζουν...

Δεν ξέρω αν έχω τα προσόντα...

Νοιώθω ότι δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση...


Σου λένε κάτι αυτές οι φράσεις; Νοιώθεις ποτέ έτσι για τη ζωή σου;


Μήπως αισθάνεσαι ότι έχεις κολλήσει σ’ ένα κύκλο ζωής, που δεν βλέπεις να σε πηγαίνει εκεί που ονειρευόσουν;


Ή έχεις αναλάβει τόσους ρόλους και ευθύνες που σε βαραίνουν, και η επιδίωξη των προσωπικών σου στόχων μοιάζει ν’ αντικρούεται σ’ αυτές τις ανάγκες;



Αν έχεις τέτοιους προβληματισμούς μπορείς να βρεις λύση εάν το αποφασίσεις να μπεις σε δράση, την οποία εσύ ρυθμίζεις ανάλογα με τους χρόνους και τις ανάγκες σου.

Να απαλλαγείς από τους περιορισμούς που σε μπλοκάρουν, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ικανότητα, οι δεξιότητες, η ενέργεια ή ακόμα και τα κίνητρα που πιστεύεις ότι έχεις αυτή τη στιγμή!


Γνωρίζω από πείρα ότι σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην μπεις στη διαδικασία της προσπάθειας, ή εάν ξεκινήσεις να τα παρατήσεις, ή να τα αφήσεις για αργότερα.


Να ξέρεις, ότι όπου βρίσκεις αντίσταση απ’ τον εαυτό σου, εκεί είναι το σημείο που πρέπει να συνεχίζεις να πιέζεις και να επιμένεις, γιατί τότε γίνεται το «θαύμα της αλλαγής» και ξεκινάς βήμα-βήμα να πετυχαίνεις αυτά που θέλεις! Και μπορώ να στο επιβεβαιώσω από προσωπική εμπειρία.


Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά την δραστηριοποίηση μου στο Coaching, η εμπειρία ήταν εξουθενωτική. Έπρεπε να εξισορροπήσω μια καριέρα πλήρους απασχόλησης με τη διαχείριση ενός νέου γρήγορα αναπτυσσόμενου επαγγελματικού τομέα με υψηλές απαιτήσεις τόσο για την εκπαίδευση όσο και για την εξάσκηση του.

Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη για τις δυσκολίες που εμφανίζονταν και ένιωθα ότι ήμουν στα όρια των δυνατοτήτων μου.


Με μεθοδική δουλειά, πίστη, υπομονή και επιμονή, οδηγήθηκα να ανακαλύψω ότι πολλοί από τους περιορισμούς που είχα, στη πραγματικότητα ήταν στο μυαλό μου και ένα βήμα τη φορά ανακτούσα τις δυνάμεις που χρειαζόμουν για να ξεπερνάω τις προκλήσεις και να συνεχίζω στη διαδρομή που εγώ είχα χαράξει.

Η στάση που ακολουθείς απέναντι στη ζωή σου, είναι το μόνο που καθορίζει τι πραγματικά μπορείς να πετύχεις!

Εσύ επιλέγεις αν θέλεις να απαλλαγείς από τους περιορισμούς σου, με τους δικούς σου όρους. Να μάθεις πώς να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να νιώσεις τη δύναμη για να κατακτήσεις μεγαλύτερους!


Εγώ μπορώ να σου υποδείξω τους δύο τρόπους!


Πρώτον, ενισχύοντας το μυαλό σου με ισχυρά μοτίβα σκέψης μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις και κατά συνέπεια αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.


Δεύτερον, εφαρμόζοντας μεθοδικά τεχνικές και πρακτικά εργαλεία, θα ενισχύσεις τις ικανότητες σου και θα αξιοποιήσεις στο έπακρο το δυναμικό σου για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις!


4 Αλήθειες να λάβεις υπόψη σου!


Δεν μπορείς να ξανακερδίσεις τον χρόνο σου! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να παραμείνεις εκεί που είσαι, μόνο για να αναρωτιέσαι..

«τι θα γινόταν αν;»

Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να προχωρήσεις τη ζωή σου προς κάτι περισσότερο από αυτό που είναι τώρα. Μην αφήνεις την αδράνεια να δημιουργεί απογοήτευση, χαμένο χρόνο, ενέργεια και ευκαιρίες!

Μπορείς να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή σου! Πολλοί αφήνουμε τη ζωή μας στη μοίρα, στη σύμπτωση ή σε άλλους ανθρώπους και γεγονότα!

Επιτρέπουμε στις εξωτερικές συνθήκες να πάρουν τον έλεγχο και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, νιώθουμε αδικημένοι και ηττημένοι.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι τωρινές καταστάσεις που ζεις, προέρχονται από τον τρόπο που σκέφτεσαι. Έτσι, εάν αλλάξεις το αρχικό μοτίβο σκέψης σου, μπορείς να αλλάξεις και τις καταστάσεις.

Κανένα εμπόδιο δεν είναι απόλυτο! Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ότι ορισμένα εμπόδια είναι απλώς πέρα ​​από τωρινή σου ικανότητα και τις δυνατότητες σου.


Αν όμως καταφέρεις να δεις τη «μεγάλη εικόνα» της ζωής σου με πιο στρογγυλεμένες και ευέλικτες γωνίες, θα μπορέσεις να ξεπερνάς τα εμπόδια ή τουλάχιστον να τα διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα.

Κάθε στόχος μπορεί να είναι εφικτός! Δεν υπάρχει στόχος που να μη μπορείς να πετύχεις, αν ξέρεις πώς να τον βάλεις με τους δικούς σου όρους.


Αυτό σημαίνει να κατακτήσεις την τέχνη να αναλύεις τα πράγματα και να μάθεις πώς να ποσοτικοποιείς και να μετράς την πρόοδο σου.


Με αυτές τις δύο δεξιότητες, ένας μεγάλος στόχος γίνεται απλώς βήματα που ακολουθείς και τα οποία μπορείς να ελέγχεις πλήρως.


 

Θέλεις να είσαι ο πρωταγωνιστής στη ζωή σου;


Ξεκίνησε σήμερα να τη σχεδιάζεις έτσι όπως εσύ ονειρεύεσαι!

Αν χρειάζεσαι βοήθεια στη προσπάθεια σου, μη διστάζεις να τη ζητάς. Όταν νοιώθω αδύναμη, ζητάω βοήθεια και εγώ.


Η συνεργασία coaching που προσφέρω μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όποια τωρινή παγιωμένη κατάσταση ζεις που δεν σε ικανοποιεί και να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου.

Ξεκινώντας από τις μικρές και εύκολες αλλαγές που θα σου φωτίσουν την καθημερινότητα, να φτάσεις να ξεπεράσεις βαθύτερες προκλήσεις και να διεκδικήσεις αυτά που ονειρεύεσαι και αναμφισβήτητα σου αξίζουν!


Κλείσε την Δωρεάν συνάντηση που προσφέρω, για να μάθεις τα οφέλη του 1:1 coaching



2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
3ef0a7_c6cb746de9b2499da5225bb5a8e4d77c_
bottom of page